Новини

Ексклузивно! Учени създадоха маска, която побеждава всички кожни проблеми: От Акне до Бръчки и Стрии

След 8 години усилена работа, екип от 23-ма изследователи от Института за проучвания Bio Lab, Калифорния гордо обяви впечатляващото си постижение. Използвайки пет различни експериментални метода и след повече от 600 теста, експертите са създали маска за лице и тяло, която не е просто
най-доброто решение на кожните несъвършенства, което някога е виждало бял свят, а е естествен лек, който елиминира 99% от най-често срещаните кожни проблеми, като белези, акне, стрии и т.н., както при жените, така и при мъжете.

Д-р Емет Евънс

Директор кожни изследвания,
Институт за проучвания на Bio Lab

Независимо, дали се бориш с фините линии и бръчките, с ужасните разширени пори и пъпки по лицето и тялото, със стриите, или други белези, като такива от обриви, изгаряния, наранявания; с раздразнена кожа от бръснене, алергии и т.н., с торбички под очите и повяхнал тен… несъвършенства, които изглеждат непобедими, трябва да знаеш, че перфектната маска, извор на здраве за кожата на лицето и тялото, вече съществува!

Кожата ти е подложена на толкова много стрес, с който трябва да се пребори, за да защитава тялото ти. Състоянието й зависи от много фактори. Почистването и редовните грижи несъмнено оказват влияние върху състоянието й, но понякога тя се нуждае от допълнителна помощ, за да бъде здрава. Заболяванията, климатът и стресът могат да доведат до промени в състоянието на кожата. Вътрешните (ендогенни) фактори за здравето й предопределят типа кожа, както и предразположението към някои кожни заболявания. Сериозно влияние може да окаже и стресът. Хормоните също влияят върху състоянието на кожата. Например, хормоналните промени в пубертета водят до появата на акне, а възрастовата атрофия на кожата се дължи на менопаузата. За разлика от преждевременното стареене на кожата, предизвикано от външни фактори, биологичното стареене е генетично контролирано и се характеризира с: намалена способност за клетъчна регенерация; намалена секреция на мастните и потните жлези; втвърдяване на съединителната тъкан и намалена способност за задържане на влага; дегенерация на еластичните влакна.
Липсата на хидратация е причина и за появата на стрии. Най-често се появяват вследствие от рязка промяна в теглото,  или при нарастване, намаляване на някои мускулни групи. Често се срещат при бременни жени, на корема и бедрата, както и при момчета, израстнали прекалено бързо през пубертета, които получават стрии най –често на гърба. Стриите са подкожни кръвоизливи (разкъсвания), които с времето зарастват и биват заместени  със съединителна тъкан. В зависимост от причината за поява и старостта си, биват с червен, или бял цвят.

Разбира се, съществуват безброй скъпи и не чак толкова скъпи кремове и мазила за лице и тяло, които би трябвало да излекуват възможните проблеми и да направят кожата ти гладка и мека като бебешка, но за съжаление рядко дават обещаните резултати. А тези, които имат реален ефект са твърде скъпи, което ги прави недостъпни за повечето жени. Освен това всички добре знаем, че тези продукти са вредни за здравето ти, защото съдържат изкуствени и потенциално опасни стимуланти за регенерация на кожата. Това не е нещо, което фармацевтичните компании искат да знаеш, защото само печалбата е от значение за тях.

Добрата новина е, че Институтът за проучвания Bio Lab, Калифорния наистина дава едно решение за всички кожни проблеми! И то е 100% натурално. Вече не е нужно да се страхуваш от бръчките, не се налага да живееш с разширените и замърсени пори, с акнето, мазната, или суха кожа, забрави за хиперпигментацията, белезите и петната, за торбичките под очите и сивкавия нездрав тон на кожата. Дори сериозни проблеми, като стриите по тялото вече имат лесно и бързо решение. Тази невероятна формула дава очевидно облекчение на почти всички кожни проблеми, независимо от възрастта, пола и типа кожа.

Bio Lab не дава празни обещания! Калифорнийският институт е синтезирал маска за лице и тяло, която наистина прави кожата ти да изглежда млада, красива и гладка.

Години на продължителни, мащабни проучвания и повече от 600 клинични тестове доказаха, че тази маска наистина помага за 99% от най-често срещаните кожни проблеми и е ефективна при 95% от хората.

Вдъхновена от естетичната медицина, тази иновативна, висококачествена маска за лице и тяло улавя най-доброто от постиженията на науката, за да освободи кожата ти от най-често срещаните оплаквания, като намалена еластичност, акне, хиперпигментация и разширени капиляри, разкрива Д-р Емет Евънс от Института за проучвания Bio Lab, Калифорния.

През тези осем години на усърдна работа, екипът от водещи учени от Института за проучвания на Bio Lab, специализиран в областта на биологията на кожата, е изследвал най-мощните активни съставки за разработване на маската за лице и тяло.

Резултатът?

Клинично-доказана ефективна и мощна маска, която прави кожата безупречна и здрава.

Bio Lab Mask® е нов, революционен продукт, уникално съчетал активатори за обновяване и възстановяване на кожата. Това е иновативен комплекс, който промени индустрията за красота и здрава кожа завинаги!

Маската за лице и тяло успокоява възпаленията на клетъчно ниво и засилва собствените защитни сили на кожата. Като влияе именно на еластичността на кожата и способността й да се възстановява сама по естествен начин. Концентрираната формула помага за стягането й, предпазва я от отпускане и същевременно й дава 24-часова защита. И най-важното: прави всичко това по абсолютно натурален начин

Маската на Bio Lab Mask е уникален продукт за грижа на кожата, високо-ефективна комбинация от съставки, които взаимно се подсилват.

Bio Lab Mask е решение за всичко от пъпките, през бръчкитe до стриите и дори за още по-сериозни белези, като тези от изгаряне. Маската ще балансира нивата киселинност (рН) на кожата ти и ще те накара да забравиш всеки кожен проблем, независимо от пола и възрастта ти!

Технологията, която стои зад маската се нарича ReCell™ и е революционна формула Всичко-В-Едно: Точна пропорция на доказани съставки против стареене и кожни недостатъци и за лечение на всички най-често срещани проблеми и включва: Слуз от охлюви, Екстракт от меристема на дъбов корен, Екстракт от хайвер и Овча плацента, подсилени с Хиалуронова киселина и Вода от морските дълбини. Това е най-ефективният комплекс, познат на науката.

Всъщност това са отдавна познати съставки и не е тайна ефективността им за грижа и регенерация на кожата, обясняват учените от Института Bio Lab. Комплексът отдавна е можело да бъде синтезиран, защото нуждите на кожата и ефективните природни съставки за утоляването им, не са тайна, особено за фармацевтичните компании. Но въпросните компании са корпорации, които целят потребителят да си купува продукт за всеки кожен проблем: Един за стриите, един за мазната кожа, друг за бръчките, и още един за торбички под очите, следва такъв за акнето по лицето, един за гърба и друг за деколтето и още един за белезите от него… списъкът е безкраен и всеки от нас може да си направи сметката, колко по-изгодно за производителите на тези продукти е, да си купуваш отделен за всеки кожен проблем. Чисто технологичен проблем за синтезирането на
един продукт, който да върши работата на 10, дори на 20, че и повече продукти, никога не е съществувал. Става дума за пари и интереси на фармацевтични и козметични корпорации, а не за липса на научно познание и възможност. Но ето, че един Институт - Bio Lab се опълчи на печалбарските практики и това променя науката за красотата и здравето завинаги.

ReCell™ е отговорът на всички проблеми. Подобрена, високо-ефективна формула, която стимулира подновяването на клетките, подобрява естественото производство на колаген и еластин в кожата и видимо намалява бръчките. Дълбокият почистваш ефект помага за лечение на акне и белези и пресъздава резултата на спа процедури в домашни условия. Или казано по-ясно: ВСИЧКО-В-ЕДНО

Патентованата формула е комплекс от шест внимателно подбрани съставки с ефект против деградацията на кожата и с дълбоко-почистващи способности. И те са в точната пропорция - изпробван и доказан баланс, който ще направи кожата ти освежена, чиста, безупречна и подмладена, само след 4 седмици употреба.

Ето малко повече информация за съставките на Bio Lab Mask и ползите на всяка една за твоята кожа.

Слуз от охлюв

Най-важната активна съставка е слуз от охлюви и на нея е отредена най-голямата част от формулата. Процентното съотношение на съдържанието на маската е добре пазена тайна, така че учените не издават точното количество. Тази натурална съставка ще направи кожата ти чиста и сияйна. Ето някои от ползите на слузта от охлюв за твоята кожа:


 • Помага за поддържането на кожата здрава, както и за подобрението на функцията на клетките, с помощта на антиоксидантите, които се съдържат в слузта.
 • Специалистите потвърждават, че слузта от охлюв е много ефективна в лечението на всякакви белези, като дори предпазва от появата на стрии и лекува вече съществуващите.
 • Противодейства на уврежданията от слънчевите лъчи, предотвратявайки преждевременното стареене на кожата и появата на бръчки.
 • Ускорява подновяването на увредените тъкани.
 • Отваря запушените пори, подпомага бързата регенерация на кожата при зарастване на рани.
 • Възстановява еластичността на тъканите.
 • Слузта е ефективна в борбата срещу неравномерната пигментация на кожата - старческите петна и луничките.
 • Помага в лечението на кожни инфекции.
 • Охлювите не са наранявани по никакъв начин във фермата и са отглеждани в среда, близка до естествената им. Слузта е извлечена внимателно, без самите безгръбначни да бъдат наранени. Самата слуз се филтрира няколко пъти, преди да бъде използвана за маската


Миналата година Кейти Холмс разкри, че слузта от охлюви е нейният „извор на младостта“. 35-годишната холивудска звезда използвала слузта, за да поддържа кожата си в идеално състояние. Нима сияещото й лице не е доказателство, че този натурален продукт наистина работи?


Екстракт от меристема на дъбов корен
Меристемата е ключът към невероятната способност на растенията да се регенерират и растат през целия си живот, ставайки все по-силни. Екстрактът от меристема, активно вещество получено от формираща тъкан, специфична за растенията е "Зародишна тъкан", която се извлича от върховете на корените, филизите и пъпките. Нещо, което не се случва в животинския свят. Кой не би искал да притежава способността на дърветата и храстите да разцъфват всяка пролет и да има привилегията да "расте" жизнен и здрав, вместо тялото и красотата му да вехне, година след година? Сега, "откраднатата тайна" на растенията може, ако не да промени природата, то поне да помогне на кожата ни да остане млада и сияйна за по-дълго време.
Меристемата в Bio Lab Mask е ботанически екстракт от растителна на тъкан на дъбови корени. Kорените на дъба съдържат големи количества меристема, която е регенериращият запас на клетките. Растителните меристемни клетки са богати на физиологично активни вещества, подсилващи и защитаващи клетъчния растеж. Те са особено богати на фенилпропаноиди, които играят много важна роля в защитата на растението срещу външни въздействия, като увреждания от UV лъчи и бактериални атаки.
Когато лицето има уморен и повяхнал вид с бръчки и следи от стрес, вял тен и липса на жизненост, на помощ идва екстрактът от меристема на дъбов корен. Ето някои от неговите ефекти за твоята кожа:

 • Намалява следите от стареене, като повдига и регенерира кожата.
 • Защитно действие, чрез производство на антиоксиданти и улавяне на свободните радикали, се дължи на наличието на кафеена киселина и хидрокситирозол в молекулната им структура.
 • Катализира (забавя) вредните реакции, като окисляване, т.е. забавя стареенето на кожата и стимулира бързото й възстановяване
 • Стимулира производството на TGK - основен ензим за епидермиса - колкото повече имаш от него, толкова по-добра способност за възстановяване има кожата ти и в резултат тя е по-гладка.
 • Стимулира фибробластите - клетки в съединителната тъкан, които произвеждат колаген и други влакна и са отговорни за формирането на структурната рамка на кожата. С напредването на възрастта тяхното количество намалява, което води до увисване и бръчки. Фибробластите се произвеждат от образувателната тъкан в дъбовия корен и помагат да се „гради“ структурата на кожата, като намалява увисването и бръчките и способства за лечението на белези и други кожни увреждания.
 • Подобрява еластичността – способността на кожата да се „връща обратно“, след като се усмихнеш, намръщиш, или направиш друго изражение. С напредването на годините, губим тази способност и за това се появяват линии на лицето ни. Изумителната меристема, използвана в маската за лице на Bio Lab, подобрява еластичността, помагайки на кожата да се възстанови и да изглежда здрава и дори и с до 12 години по-млада!

Екстракт от хайвер
Добавянето на тази съставка е доста скъпо, но е установено, че хайверът ускорява естественото производство на колаген с невероятните 67 процента и намалява значително кръстосаното свързване на протеини (фибронектин). Екстрактът от хайвер също:

 • Е много богат на витамини A, D, B1, B2, B6 и на микроелементи, като Кобалт (Co), Мед (Cu), Фосфор (P), Силиций (Si), Цинк (Zn), както и на аминокиселини, като Глицин, Лизин, Хистидин, Аргинин и Аспарагин. Тези съставки засилват процесите за обновяване в клетките на кожата и в същото време забавят процеса й на стареене, засилвайки възстановяването на увредената кожа, като я овлажняват.
 • Стяга кожата ти и осигурява възможно най-високо ниво на хидратация.
 • Защитава кожата от външните влияния, като UV-радиация, климатични условия, дехидратация и замърсяването. Тази защита насърчава намаляването на повърхностните линии и бръчки, лекува белезите с различен произход, като по този начин подобрява външния вид и здравето на кожата.
 • Подобрява митохондриалната функция на кожата и намалява типичната възпалителна среда около възрастните и увредените от различни външни и вътрешни фактори клетки на кожата.
 • Стимулира регенерацията на кожата и е ефективен при лечение дори на дълбоки белези, като стрии. Притежава антиоксидантни свойства и предпазва от UV увреждане.
 • Веществата в хайвера се абсорбират добре, без алергични реакции.

Овча плацента
Ако плацентата е достатъчно богата на вещества, за да подхранва един развиващ се ембрион, само помисли за това, което може да направи за кожата и здравето ти. Научи повече за ползите на тази съставка на Bio Lab Mask:


 • Подобрява еластичността на кожата, помага за намаляването на бръчките, подобрява и изравнява пигментацията на лицето и свива разширените пори.
 • Стимулира кръвообращението и по този начин помага за обновяването на клетките на епидермиса, за образуването на нови кръвоносни съдове и нерви, и така кожата има по-здравословен вид.
 • Ще ти помогне да се пребориш с епидермални проблеми като: стрии – бели (от отслабване) и червени (напълняване), бръчки (естествени и преждевременни), обезцветяване, хиперпигментация, очни торбички и лош тонус на кожата. Всичко това означава, че лицето ти ще изглежда по-младо и жизнено.
  Бърз Факт: Виктория Бекъм и Саймън Коуел от X-Factor се кълнат в процедурите с овча плацента, за поддържане на кожата си нежна, здрава, сияйна и без бръчки.

Хиалуронова киселина
Твоята кожа се нуждае от Хиалуронова киселина. Тази съставка е от ключово значение за повече хидратация и по-малко несъвършенства и проблеми. Експертите изтъкват, че хиалуроновата киселина е една от най-добрите съставки за хидратация и за запълване на бръчки и белези – качества, заради които тя се радва на голямо внимание. Но, както хайвера и хиалуроновата киселина е скъпа съставка, за това е важно да изберете продукт с ефективна концентрация, каквато е тази в Bio Lab Mask®. С бленда от две молекулни маси хиалуронова киселина, тази маска за лице

 • Зарежда водните депа на твоята кожа.
 • Стимулира естественото производство на хиалуронова киселина в кожата.
 • Предпазва от разграждане на еластина и помага за поддържането на кожата стегната и еластична.
 • В клинични изследвания е доказано, че формулата ReCell™ намалява появата на сухота и грапавини на кожата, докато увеличава мекотата и осигурява значително подобрение на вида кожата
 • Предпазва от увреждане от свободните радикали
 • Абсорбира наличната влага от околната среда и водата, която вече е налична в кожата. Помага на кожата да запази тази вода и има постоянен запълващ ефект на финните линии, бръчките и белезите с различен произход, предпазва дори от появата на стрии и това се дължи на молекулите, които набъбват, пълнейки се с вода.

Вода от Морските Дълбини
Водата от морските дълбини има много уникални предимства:

 • Тя е чиста, поради огромните дълбочини, от които се извлича (800 метра под повърхността на морето) и заради подводните течения. Водата от морските дълбочини е девствена и свободна от замърсяване и бактерии.
 • Тя е „зряла“ – били са й нужни повече от 2 000 години, за да събере минералните и хранителните вещества и те да узреят.
 • Химичният състав на водата от морските дълбочини е подобен на този на водата в нашите тела и в утробите на майките ни. Това я прави „естествена“ за нас и тя лесно се абсорбира от кожата.
 • Водните молекули, подобно на човешките, правят по-лесно за организма да абсорбира хранителните микроелементи и различните аминокиселини.
 • Водата от морските дълбини стимулира функцията на фибробластите в нашите клетки, което подпомага естественото производство на колаген.
 • Балансира секрецията на себум (мазни вещества) от микроскопичните жлези в кожата. Резултатът е нежен и здрав вид, без излишно лъщене, или сухота.
 • Богата на естествени жизненоважни минерали като: Калий (K), Магнезий (Mg), Калций (Ca), Цинк (Zn) и Селен (Se).

Изводът:

 • Перфектната кожа започва с Bio Lab Mask®. Революционен комплекс – точното количество на доказани съставки против стареене и лечение на всякакви кожни проблеми! Това е най-добрата формула за обновяване на кожата, която учените са откривали някога.
 • Успешно побеждава 99% от най-честите кожни проблеми. Над 600 теста доказаха, че работи при 95 % от хората.
 • Перфектно регулира функциите на кожата ти, като балансира нивото на pH, което е отговорно за всичко – от акне до бръчки. Без значение, дали си мъж, или жена. Маската за лице и тяло помага на всички, във всяка възраст и на всякакъв тип кожа.
 • Bio Lab Mask®, напоена с революционния комплекс ReCell™, има толкова силен ефект, че омекотява и овлажнява кожата забележимо само за няколко минути.
 • Стяга кожата и предотвратява появата на застаряване и на белези и стрии при всеки тип кожа и всичко това по естествен начин.
 • Помага при лечение на акне и на белезите, причинени от него. Премахва пъпките и помага да се избегнат други необичайни белези, като стрии и такива от изгаряния и влияние на климата и слънцето и всичко това по естествен начин. Стимулира бърза регенерация на кожата при зарастване на рани.
 • Бори се с разширените капиляри, кръговете и торбичките под очите и видимо подобрява тена на кожата ти
 • Противодейства на слънчевите щети, предотвратявайки преждевременното стареене на кожата и появата на бръчки.
 • Отваря запушените пори веднага и премахва мъртвите клетки. Размерът на порите е намален, а кожата е видимо по-гладка.
 • Резултатът е свежа, гладка и млада на вид кожа.
 • Моменталният му ефект стимулира притока на кръв, максимизирайки усвояването на активните съставки дълбоко в кожата ти.
 • Дори още след първия път, когато използваш маската, лицето ти ще бъде чисто и свежо и ще почувстваш кожата си по-млада и гладка.
 • С тези ефективни екстракти, които усъвършенстват и възстановяват клетъчната повърхност на кожата, Bio Lab Mask® помага за видимо намаляване на появата на повърхностните бръчки и подобряване на цялостната структура и тонус на кожата.
 • Маската стяга отпуснатата и увиснала кожа на лицето и шията ти, стимулира кръвообращението, релаксира уморените мускули на лицето и омекотява линиите и бръчките.
 • Възстановява баланса на сухата или мазна кожа, стимулира производството на колаген, намалява подпухналостта и хидратира сухата кожа с бръчки, белези, дупки, стрии и т.н.
 • Тази маска премахва хиперпигментацията и старческите петна, като генерира по-нови и по-здрави кожни клетки.
 • Bio Lab Mask® подобрява еластичността на кожата, качеството на тъканта и осигурява 24-часова дълготрайна хидратация.
 • Кожата е сияйна и по-устойчива.

Bio Lab Mask® сега може да бъде закупена в онлайн магазин.

Опаковката на маската за лице и тяло е удобна, лесна и чиста за употреба. Тубата се затваря херметически и запазва съставките на маската свежи и активни.

Bio Lab Mask® е икономична за употреба: необходими са едва едно, или две нанасяния седмично на проблемната зона, за да постигнеш впечатляващи резултати. Гарантирани видими резултати след 4 седмици, макар ефект да се усеща още след първата употреба на Bio Lab Mask® Една опаковка съдържа 100 мл, което е достатъчно за повече от 40 нанасяния на лицето, или за 20 седмици, ако използваш маската два пъти в седмицата. Този период варира, в зависимост от размера на областта на тялото, която третираш с маската.

Нанасяй маската два пъти седмично и я оставяй да действа от 15 до 20 минути. Нормално е да почувстваш сърбеж през това време, но сияещата и красива, здрава кожа ще те накара да забравиш това неудобство в минутата, в която измиеш маската. Гарантирано!

Съвет: За да получиш пълен ефект, съхранявай маската в хладилника и я прилагай охладена върху кожата си.

Награди се с красива, чиста, здрава, млада и сияйна кожа и си направи подарък с опаковка Bio Lab Mask

Ти заслужаваш да имаш здрава, неостаряваща и сияйна кожа без белези!
Твоята кожа ще ти благодари!Научи повече >>>


AdChoices
Изключително революционно откритие дава нова надежда за кожата ти
кликни тук

Млада и здрава кожа без белези и пъпки! Без болка и мъчения!
Виж повече >>>